• Twitter Clean
  • Google+ Clean
  • Facebook Clean

Kvk. nummer: 66780837

BTW nummer: NL 856694861 B01

Rekeningnummer: ABN AMRO NL31 ABNA 0249953773

 

Bredewater 26

2715 CA

Zoetermeer

Nederland

WIE ZIJN WIJ?

Bij Iropa Trade begrijpen we de zorgen van bedrijven om de Iraanse markt te betreden. zoals het geval is met de meeste ontwikkelingslanden is het gebrek aan betrouwbare gegevens en het klein aantal ondernemingen die betrokken zijn in Iran maken het land enigszins een ondoorzichtige markt voor ondernemers.

Wij zijn van mening dat juiste marktinzicht de sleutel is tot de uitvoering van een succesvolle buitenlandse markttoegang strategie. We zijn gefocust op het bedienen van ondernemers met kwalitatieve gegevens die nodig zijn om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen. 

 

Een uitvoerig onderzoek en entry strategy om de kansen en risico`s in kaart te brengen kan een

tijdrovend en lastige klus worden mede door het gebrek aan gegevens. Iran loopt wat digitalisering

betreft nog achter. Deze zorgen kunnen wij voor u wegnemen.

We zijn voortdurend bezig om de Iraanse markt te monitoren, hierbij maken wij gebruik van verschillende databases. Bij iropa Trade maken wij gebruik van officiële en commerciële rapportages (zoals CBI, TPO, SCI, ICCIMA, IRICA) en andere wereldwijde agentschappen zoals WB, IMF en WTO.

Wij zijn in Nederland opgegroeid en hebben ook onze opleiding in Nederland genoten. Daardoor weten we wat Nederlandse ondernemingen belangrijk vinden en met Nederlandse normen in onze achterhoofd kunnen we u beter bedienen.

Hoewel de nieuwe generatie het Engels steeds beter onder de knie krijgt in Iran merken wij dat heel veel ouderen zich niet kunnen uitdrukken in het Engels. We beheersen beide talen in woord en geschrift en kunnen deze communicatieproblemen wegnemen.