• Twitter Clean
  • Google+ Clean
  • Facebook Clean

Kvk. nummer: 66780837

BTW nummer: NL 856694861 B01

Rekeningnummer: ABN AMRO NL31 ABNA 0249953773

 

Bredewater 26

2715 CA

Zoetermeer

Nederland

VISA SUPPORT

ONZE DIENSTEN

Politieke instabiliteit is voor bedrijven vaak een reden om een land links te laten liggen. Iran was echter jarenlang een betrouwbare partner voor Nederland. Veel bedrijven hebben nog banden en hebben vaak een streepje voor.

OUR SERVICES

COMPANY

 

 

REGISTRATION

BUSINESS 

RESEARCH

EVENT

 

 MANAGEMEMENT 

BUSINESS TRIP

 

Wellicht ziet u het potentieel maar weet niet waar te beginnen omdat u nooit eerder zaken heeft gedaan met Iran en moet u een logistieke infrastructuur en handelsnetwerk opbouwen. Daarom is het handig om gebruik te maken van een bekwame vertegenwoordiger die over de nodige connecties beschikt en goede informatie heeft over de Iraanse markt. 
Nederland heeft een lange traditie van zaken doen met Iran. Veel Nederlandse ondernemers hebben nog steeds banden met ondernemers in Iran. Wellicht zijn deze banden bekoeld na lange tijd van isolatie. Door deze banden weer aan te halen kunt een nieuwe markt met veel potentie aanboren voor uw producten. 
 

BEDRIJF OPRICHTEN

U hoeft niet zelf aanwezig te zijn om een bedrijf op te richten in Iran. Iropa Trade kan deze tijdrovende proces uit handen nemen zodat u kunt blijven ondernemen. Aan het oprichten van een bedrijf zijn wel kosten verbonden. Dat zijn voornamelijk de fees die aan de betrokken instanties betaald moeten worden. U kunt ook een bedrijfstak oprichten maar deze kan geen commerciële activiteiten verrichten. Vraag naar de mogelijkheden.

EVENT MANAGEMENT

Indien u in Iran aan een beurs of evenement wenst deel te nemen kunnen wij u daarbij helpen. Dat kan al door u te begeleiden en te vertalen tot aan complete inrichting van stands en het maken van promotiemateriaal. Ook als u relaties uit Iran wilt uitnodigen om bij een evenement aanwezig te zijn kunnen we u assisteren. U kunt een mail sturen met uw specifieke wensen en wij zullen in overleg een passende oplossing vinden.

 

BUSINESS RESEARCH

Een uitvoerig onderzoek en entry strategy om de kansen en risico`s in kaart te brengen kan een

tijdrovend en lastige klus worden mede door het gebrek aan gegevens. Iran loopt wat digitalisering

betreft nog achter. Deze zorgen kunnen wij voor u wegnemen.

We zijn voortdurend bezig om de Iraanse markt te monitoren, hierbij maken wij gebruik van verschillende databases. Bij iropa Trade maken wij gebruik van officiële en commerciële rapportages (zoals CBI, TPO, SCI, ICCIMA, IRICA) en andere wereldwijde agentschappen zoals WB, IMF en WTO.

Met Nederlandse normen in ons achterhoofd kunnen we marktonderzoeken doen waarmee u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

 

BUSINESS TRIP

We kunnen samen met u een zakenreis samenstellen. Wij kunnen het verblijf, vervoer en begeleiding verzorgen. We spreken het Nederlands en Farsi in woord en geschrift en kunnen taalbarrières wegnemen. We kennen de regels een etiketten en kunnen u verzekeren dat u meer uit uw reis zult halen.

 

VISA SUPPORT

Door de korte lijnen met de Iraanse ambassade in Nederland kunnen wij in een korte tijdsbestek Visa`s en werkvergunningen aanvragen voor u en uw werknemers. Ook kunnen we u met andere formaliteiten zoals het aanvragen van vergunningen en dergelijken assisteren.