• Twitter Clean
  • Google+ Clean
  • Facebook Clean

Kvk. nummer: 66780837

BTW nummer: NL 856694861 B01

Rekeningnummer: ABN AMRO NL31 ABNA 0249953773

 

Bredewater 26

2715 CA

Zoetermeer

Nederland

HAAL OUDE BANDEN AAN    BOUW NIEUWE BANDEN OP

IRAN

I'm committed to fulfilling my promises to my people, including my pledge to engage in constructive interaction with the world.

 

Hassan Rouhani

Op 14 juli 2015 hebben de E3+3 en Iran een alomvattend akkoord over het nucleaireprogramma van Iran bereikt. Sanctieverlichting is voorzien in drie stappen en is gekoppeld aan de uitvoering van het akkoord door Iran. Op 16 januari 2016 maakte het IAEA bekend dat Iran aan alle afgesproken voorwaarden uit het nucleair akkoord heeft voldaan en dat u weer handel kunt drijven met Iran. Ondanks de positieve geluiden moet u zich realiseren dat er nog steeds sancties van kracht zijn. Op de lijst staan ook nog steeds entiteiten en personen.Bent u van plan handel te drijven met klanten in Iran, investeringen te doen of diensten te verlenen in Iran dan dient u zich hiervan bewust te zijn.
 

WAAROM IRAN?

  • Strategische Locatie: Een unieke geografische ligging tussen het Midden-Oosten, Azië en Europa. Iran heeft veel macht dankzij de vele inter- en trans-regionale handel, douane, belastingen en investerings regelingen.

  • Markt Potentie: Enorme binnenlandse markt met een bevolking van 80 miljoen dat gestaag groeit, evenals snelle toegang tot aangrenzende markten met ongeveer 350 miljoen inwoners.

  • Arbeid Privileges: Groot aanbod van opgeleide en efficiënte mankracht tegen zeer concurrerende kosten in een gediversifieerde economie met een uitgebreide industriële basis in de dienstensector.

  • Ontwikkelde infrastructuur: Zeer ontwikkelde netwerken op het gebied van telecommunicatie, wegen en spoorwegen in het hele land.

  • Lage basis en productiekosten: gediversifieerd aanbod van energie, telecommunicatie, transport, evenals nutsbedrijven.

  • Overvloedige natuurlijke hulpbronnen: Gevarieerd en overvloedige reserves van natuurlijke hulpbronnen, variërend van olie en gas tot metalen en niet-metalen. Het aanbod van de soorten weerspiegelt de toegankelijkheid van het land met gemakkelijk beschikbare grondstoffen.

  • Klimatologische kenmerken: Een vier-seizoen klimaat in het gehele land. Perfect voor de agrarische activiteiten in het hele land en in alle seizoenen.

  • Fiscale voordelen: Verlaagd belastingtarief van 65% naar een vlak vaste tarief van 25%.

POPULATIE

79.2 Miljoen

Gemiddelde leeftijd: 27 jaar

GEBOORTECIJFER

1.9

AANTAL VLIEGVELDEN

99

AANTAL HAVENS

13

HUISHOUDENS

21.1 Miljoen

BEVOLKINGSGROEI

1.29%

WEGENNETWERK

198.866 KM

1957 KM Snelweg

MOBIELE TELEFOONS

Penetratiegraad

94%

LEVENSVERWACHTING

75.4 Jaar

STEDELIJK

75.1%

SPOORWEGEN

10.407 KM

BRUTO BINNENLANDS PRODUCT

3% Groei (2014)